Flexibiliteit

Flexibele werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door het flexibele karakter. Uiteraard bieden wij ook reguliere kinderopvang aan op basis van de traditionele afname van een dag of een dagdeel. Wij geven u als ouder echter ook de mogelijkheid om flexibeler met de opvang van uw kind om te gaan. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om uw kind al vanaf 6:30u ‘s ochtends te brengen en tot 19:00u ’s avonds op te halen. Ideaal voor die ouders die vroeg moeten werken of het niet redden om hun kind voor 18:30u op te halen.

Daarnaast zit u niet vast aan een afname per dag of dagdeel, maar kunt u opvang afnemen tegen een overeengekomen aantal uren per maand. U kunt daarbij aangeven wanneer u de uren wilt afnemen tot op de dag zelf dat u belt (als er plaats is). Dit betekent dat u dus zelfs last-minute opvang kunt afnemen!

Tevreden klanten

Wat klanten over ons zeggen

Nathalie

Hele leuke, gezellige opvang. Mijn kleintje komt en gaat met een grote glimlach. Ze doen altijd leuke feestjes organiseren (zomerfeestje, halloween etc.) Maar ook lekker eten, leren en spelen!

Bas

Onwijs prettige en professionele begeleiders. Bovendien scherp in prijs en flexibel als het gaat om de openingstijden!

Monique

Zorgzame en lieve leidsters die mijn zoontje elke keer weer blij maakten. Hij kwam altijd met een grote glilmlach thuis. Er hangt een warme sfeer en er is oog voor het individu.

Amy

Kleinschalig en super persoonlijk. Maar bovenal goede zorg en begeleiding voor de kleintjes. Mijn dochter gaat er met veel plezier heen.