Personeel

Ons personeel

Zonder goed personeel zullen uw kinderen ook niet goed begeleid worden. Daarom vinden we personeel dat kwalitatief goed is en investeren in het personeel heel erg belangrijk. Alle leidsters hebben een professionele opleiding gevolgd en door middel van regelmatig evalueren, proberen we eventuele knelpunten op te lossen en feedback van de ouders terug te koppelen. Daarnaast stimuleren wij de leidsters ook om zelf met ideeën voor verdere ontwikkeling te komen. Op die manier snijdt het mes aan twee kanten en wordt er zowel vanuit de intrinsieke motivatie van het personeel, als vanuit de elementen die wij belangrijk vinden gezocht naar een continue verbetering van het personeel.

Omdat veiligheid ook belangrijk is wordt van elke medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden zij regelmatig bijgeschoold op het gebied van veiligheid, brandpreventie en omgaan met ongevallen en ziektes.

Wij hanteren een 4-ogen principe, dat wil zeggen dat wij de ruimte zodanig hebben ingericht en mogelijkheden hebben gecreëerd, dat er te allen tijde kan worden meegekeken en/of meegeluisterd door een andere volwassene. Door middel van slim gebruik van ramen en inrichting van audiovisuele apparatuur is deze mogelijkheid gecreëerd, waardoor een leidster nooit zonder toezicht op een groep zal staan.

Tevreden klanten

Wat klanten over ons zeggen

Nathalie

Hele leuke, gezellige opvang. Mijn kleintje komt en gaat met een grote glimlach. Ze doen altijd leuke feestjes organiseren (zomerfeestje, halloween etc.) Maar ook lekker eten, leren en spelen!

Bas

Onwijs prettige en professionele begeleiders. Bovendien scherp in prijs en flexibel als het gaat om de openingstijden!

Monique

Zorgzame en lieve leidsters die mijn zoontje elke keer weer blij maakten. Hij kwam altijd met een grote glilmlach thuis. Er hangt een warme sfeer en er is oog voor het individu.

Amy

Kleinschalig en super persoonlijk. Maar bovenal goede zorg en begeleiding voor de kleintjes. Mijn dochter gaat er met veel plezier heen.