Kleinschalig en Flexibel

Kleinschalige en flexibele werkwijze

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang, waardoor wij meer kunnen focusen op waar het echt om draait: de kinderen. Door hen zo goed mogelijk te begeleiden en persoonlijke aandacht te geven, zijn wij overtuigd dat wij de kinderen nog beter kunnen klaarstomen voor de volgende voetstapjes in hun leven!

Daarnaast is flexibiliteit een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Naast de reguliere kinderopvang op basis van een volledige dag, kunt u bij ons ook kinderopvang per dagdeel of zelfs per uur afnemen. De ruimere openingstijden geven u tevens meer rust om de dag te beginnen en de kinderen op te halen. Al vanaf 6:30u ‘s ochtends kunt u uw kind brengen en tot 19:00u ’s avonds uw kind ophalen.

Tevreden klanten

Wat klanten over ons zeggen

Nathalie

Hele leuke, gezellige opvang. Mijn kleintje komt en gaat met een grote glimlach. Ze doen altijd leuke feestjes organiseren (zomerfeestje, halloween etc.) Maar ook lekker eten, leren en spelen!

Bas

Onwijs prettige en professionele begeleiders. Bovendien scherp in prijs en flexibel als het gaat om de openingstijden!

Monique

Zorgzame en lieve leidsters die mijn zoontje elke keer weer blij maakten. Hij kwam altijd met een grote glilmlach thuis. Er hangt een warme sfeer en er is oog voor het individu.

Amy

Kleinschalig en super persoonlijk. Maar bovenal goede zorg en begeleiding voor de kleintjes. Mijn dochter gaat er met veel plezier heen.