Publicaties

Alle publicaties

Hier vindt u alle belangrijke publicaties die noodzakelijk zijn in het kader van de uitvoer van een kinderopvang.

Type beleidsdocument of protocol
Link naar document
Pedgagogisch beleid
De jaren van 0-4 zijn voor een kind ontzettend belangrijk. In deze periode is het kind nog het meeste kneedbaar en beïnvloedbaar, neemt het kind alles op, ontwikkelt zich en zal allemaal dingen gaan uitproberen en leren. Het kind neemt de “eerste voetstapjes” in de wereld. Door middel van dit beleidsplan willen wij u een kijkje geven in de manier waarop wij dit verwachten te doen.
Veiligheids- en gezondheidsbeleid
Met behulp van het Beleidsplan Veiligheid en Gezondheid beleidsplan wordt inzichtelijk gemaakt hoe we binnen Kinderopvang De Voetstapjes werken op het gebied van Veiligheid en Gezondheid. Ons doel is hierbij de kinderen en medewerkers een zo veilig en gezond mogelijke werk, speel en leefomgeving te bieden waarbij kinderen beschermd worden tegen risico’s met ernstige gevolgen en leren omgaan met kleine risico’s.
Tevreden klanten

Wat klanten over ons zeggen

Nathalie

Hele leuke, gezellige opvang. Mijn kleintje komt en gaat met een grote glimlach. Ze doen altijd leuke feestjes organiseren (zomerfeestje, halloween etc.) Maar ook lekker eten, leren en spelen!

Bas

Onwijs prettige en professionele begeleiders. Bovendien scherp in prijs en flexibel als het gaat om de openingstijden!

Monique

Zorgzame en lieve leidsters die mijn zoontje elke keer weer blij maakten. Hij kwam altijd met een grote glilmlach thuis. Er hangt een warme sfeer en er is oog voor het individu.

Amy

Kleinschalig en super persoonlijk. Maar bovenal goede zorg en begeleiding voor de kleintjes. Mijn dochter gaat er met veel plezier heen.